Львівська мерія хоче отримати землю військової частини у Брюховичах

_MYL0099

Депутати Львівської міської ради надали згоду на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади земельної ділянки та об’єктів нерухомого військового майна військової частини у смт. Брюховичі».

Депутати Львівської міської ради надали згоду на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади земельної ділянки та об’єктів нерухомого військового майна військової частини у смт Брюховичі.

Прийняття ухвали дасть можливість розпочати процедуру передачі з державної власності у комунальну власність Львівської МТГ земельної ділянки та об’єктів нерухомого військового майна військової частини у смт Брюховичі.

«Це частина домовленостей, які були досягнуті 2015 року при підписанні меморандуму між ЛМР та Міноборони. Місто прийняло у власність велику кількість житлових будинків військових, які були у занедбаному стані, натомість МО взяло на себе зобов’язання  передати місту території і зокрема ту, про яку зараз йдеться», – нагадав заступник міського голови Любомир Зубач.

«Ми зараз нічого не забираємо, але для того, щоби Міноборони прийняло рішення потрібне  наше звернення», – пояснила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: