На західному об'їзді Львова виявили аварійний міст

189334_2b3e6f996745d978_960x380_0
Фото Суспільне.

Міст на західному об’їзді Львова поблизу Зимної Води цього тижня перевірили на міцність. Випробування проводили, аби визначити, яке навантаження може витримати шляхопровід, адже він перебуває в передаварійному стані.

Про це повідомляє Суспільне.

Міцність мосту випробовували двома вантажівками вагою 16 тонн, а спеціальні датчики визначали навантаження на міст і те на скільки він прогинається.

Частково на шляхопроводі, який йде через залізницю, уже провели протиаварійні роботи. Уже цьогоріч тут планують розпочати масштабну реконструкцію — на його місці збудують новий ширший міст. Зараз оголошено тендер на цю реконструкцію. Орієнтовна вартість робіт — понад 270 мільйонів гривень.

«За проєктними рішеннями плануємо збоку побудувати новий шляхопровід. Коли ми закінчимо його будівництво, почнемо розбирати цей передаварійний шляхопровід і вже відповідно на його місці облаштуємо новий, щоб одночасно і поширити пропускну спроможність даної дороги, і забезпечити безпечне пересування транспортних засобів», — каже заступник начальника відділу експлуатації Служби автомобільних доріг Львівщини Петро Ковальчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: