Павло Коростильов – титулований спортсмен Західної України

2

Львівщина – колоритний край, в якому народилась велика кількість національних талантів, які прославляли та продовжують прославлять Україну на національному рівні та далеко за її межами.

Саме на Львівщині народився талановитий стрілок, який досяг неймовірних успіхів завдяки своїй наполегливості та вмінню досягати поставлених цілей.

Нагороди міжнародного та світового рівня

Павло Коростильов - спортсмен, який підкорив світ своїми успіхами. Спортивна гордість Львівщини, видатний український стрілок, на рахунку якого чимало нагород:

  • чемпіон Олімпійських Ігор серед юніорів - 2014;
  • двократний чемпіон Європи;
  • чемпіон світу.

Також Павло двічі отримував титул «Спортсмен року на Львівщині», що надало ще більшого визнання серед мешканців міста та області.

Хлопцю в 2014 році вдалось встановити новий світовий рекорд зі стрільби з пневматичного пістолета на відстані 10 метрів під час Олімпійських Ігор серед юніорів.

На другому етапі Кубка світу-2017, який проходив в Мюнхені, парубок одержав першу світову перемогу, встановивши рекорд в межах своєї категорії. А на Чемпіонаті Європи-2017 Павло виборов шість медалей.

Це лише незначна частина спортивних досягнень видатного українця, на яких він не планує зупинятися. На даний момент, як повідомляють новини спорту, Павло Коростильов тренується на повну силу з метою підтвердження своєї першості на міжнародній арені.

Таємниці особистого життя

Не дивно, що Павло став титулованим стрілком, він пішов шляхом своїх батьків, які все своє життя присвятили спорту і на даний момент тренують молодих спортсменів. Навіть вдома родина обговорює майбутні змагання, стрільбу, пістолети та відстань до мішені. Зазначений вид спорту – сенс життя кожного члена родини.

Павло протягом багатьох років займається спортом, який надихає його не тільки на досягнення в даному напрямку, а й на здійснення заповітних мрій. Хлопець впродовж 5 років накопичував призові гроші для того, щоби придбати власне авто. Парубок мріяв придбати автомобіль за власні кошти, не позичаючи у батьків, і його мрія нещодавно здійснилася.

Щодо кохання, то Павло зустрічається зі своєю колегою, яка також займається стрільбою. Вони познайомилися на змаганнях, а саме: на чемпіонаті України два роки тому. Дівчина родом із Дніпра. Павло вважав, що це перша перепона їхнім стосункам, однак через декілька місяців проблема відстані була вирішена і дівчина переїхала жити до Львова. На даний момент пара знімає квартиру і будує плани на спільне майбутнє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: