В історичному ареалі Львова планується чергова забудова

_MYL0099

Депутати Львівської міської ради депутати під час учорашньої сесії надали дозвіл на розробку детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного.

Депутати Львівської міської ради під час учорашньої сесії надали дозвіл на розробку детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного.

Замовником розробки ДПТ є ТзОВ  «Авалон констракшн», а площа, яку він має охопити, становить 13,1 га.

Конкретні плани замовника щодо ділянки наразі невідомі, втім, згідно з документами,  поданими на розгляд депутатів, його наміром є зміна цільового призначення ділянки.

Замовником розроблення детального плану території визначено управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування, а відповідальною за його розроблення та фінансування компанія «Авалон констракшн».

При цьому, територія, на яку буде розроблятися ДПТ, знаходиться в межах історичного ареалу Львова.

Депутати також доручили управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування після розроблення ДПТ звернутись з заявою до управління «Секретаріат ради» про проведення громадського слухання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: