В зоні ООС снайпер важко поранив військовослужбовця ЗСУ

630_360_1527070064-6601 (1)
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників, з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню.

З початку цієї доби зафіксовано 8 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації, повідомляє пресслужба Об'єднаних сил.

Поблизу ПІСКІВ окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також великокаліберних кулеметів.

Неподалік ВОДЯНОГО противник два рази застосував у напрямку позицій наших захисників ручні протитанкові та підствольні гранатомети.
В районі ПРИЧЕПИЛІВКИ ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті селища ПІВДЕННЕ найманці двічі здійснили обстріл зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а біля МАР’ЇНКИ – зі стрілецької зброї.
Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення.

Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я воїна – важкий.
На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.
В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували 12 гектарів території та передали на знищення 63 вибухонебезпечні предмети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: