На Львівщині для вихованців сиротинців збирають речі до Дня захисту дітей

1

У Львові розпочато підготовку до  Благодійної акції «Подаруй дитині свято до Міжнародного Дня захисту дітей.

Цього разу акція набула трішки іншого формату – збір проводитиметься не за дитячими листами, а за списками потрібних речей від дитячих будинків та закладів дошкільної освіти. Тож на початку червня волонтери вирушать у дитячий будинок Нового Милятина, Йосиповицький заклад дошкільної освіти «Вишенька» та в школу-інтернат у Підгірцях.

Щороку акція набирає дедалі більших обертів та допомагає дедалі більшій кількості діток. У 2019 році волонтери допомогли 400 дітям зі Львова та області, а у 2020 році, через пандемію, – близько 200 діткам із Львова, Стрия та Пустомит.

Сьогодні дітки потребують простих речей, які необхідні кожному у побуті. Це зубні щітки, пасти, пральні порошки, миючі засоби, а також канцтовари та спортивний інвентар. З детальнішим списком можна ознайомитись на сторінці Благодійної акції у мережі Facebook. Долучитися до доброї справи легко – варто лише, за можливості, придбати щось зі списку необхідного та привезти у Львівський обласний молодіжний центр, за адресою м.Львів, вул.Винниченка, 12.

Збір розпочався у п'ятницю 14 травня, відтак проводитиметься у будні дні з 19:00 до 22:00 й триватиме до 2 червня. Щоби домовитися про іншу годину, варто зв'язатися із координатором акції.

Кожен охочий може долучитися до втілення дитячих мрій.

Нагадаємо, що БА «Подаруй дитині свято» вперше стартувала у Львові в грудні 2012 року. І з кожним роком організатори спільно з небайдужими львів'янами збільшують масштаби акції та допомагають все більшій кількості дітей.

Координаторами цьогорічної акції є ГО «Львівський Молодіжний Клуб», навчальна медіа-школа «Стань журналістом» та Львівський обласний молодіжний центр спільно з Асоціацією Місцевих Рад «Ради Львівщини».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: