Зі Львова до Волі-Гомулецької запустять міський маршрут № 22

1a15fc0e9f42376d0ca5f0f314a171bb-wide-big
Фото з відкритих джерел.

Із п’ятниці, 28 травня, львівський автобусний маршрут №22 продовжать до села Воля-Гомулецька.

Про це повідомляє ЛМР.

Як розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, раніше у село Воля-Гомулецька курсував автобус, який обслуговував обласний перевізник, проте він зупинив свою роботу.

«Ми звертались в обласну адміністрацію щодо відновлення цього маршруту, однак це не вдається зробити. Тому місто зараз працюємо над запуском у с. Воля-Гомулецька міського маршруту. Нагадаю, що у квітні цього року рішенням виконавчого комітету ми затвердили новий маршрут № 63, який мав би сполучити м. Львів з с. Воля-Гомулецька і с. Гряда. Однак поліція його не погоджує, посилаючись на норму законодавства, і неможливість зараз створення такого міського маршруту», — пояснив посадовець.

За його словами, маршрут №22, який курсує до Брюховичів продовжать до с. Воля-Гомулецька. Зараз Шевченківська райадміністрація працює над ремонтом поганої ділянки дороги між смт. Брюховичі і с. Воля-Гомулецька для запуску маршруту.

У четвер маршрут випробують у тестовому режимі, а з п’ятниці його запустять в роботу. Вартість проїзду становитиме 10 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: