У Львові залишилось ще декілька покинутих автівок, які потрібно прибрати

mashyna_dlia_iliustratsii (1)
ілюстративне фото, з архіву редакції.

Із понад пів сотні покинутих автівок у Львові залишилось ще 15 транспортних засобів, які необхідно прибрати із міських вулиць.

Про це 26 травня розповіла заступниця міського голови Ірина Маруняк, передають у пресслужбі мерії.

Автівки хочуть прибрати зокрема тому що ті, стоячи на прибудинковій території та на магістральних вулицях, заважають руху транспорту та псують благоустрій місцевості.

«Складність процесу полягала в тому, що потрібно було встановити власників, знайти їх та спонукати, щоб вони забрали свої авто. Щоб встановити власників та дізналися адресу їхнього місця проживання, ми робили запити у сервісний центр МВС України та до реєстру територіальних громад. Станом на 26 травня маємо вже 30 автомобілів, які були добровільно забрані власниками. І станом на зараз у нас залишається ще 15 автомобілів, які потребують евакуації. Районні адміністрації та управляючі компанії ще встановлюють їх власників», - каже Ірина Маруняк.

За її словами, якщо власник відмовляється забрати своє авто тоді залучають управління безпеки міста, і евакуатор забирає машину на штрафмайданчик, за перебування на якому власник повинен сплатити штраф. Загалом було евакуйовано 10 автомобілів. Проте у разі, якщо власник не має змоги чи коштів самостійно забрати авто, у мерії обіцяють йти назустріч та допомогти транспортувати його в інше місце.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: