Агенція, що розробила офіційний брендинг України, «потоваришувала» із російською компанією

thumb_partners

Українська креативна агенція Banda Agency, яка розробила офіційний бренд України Ukraine Now, оголосила про співпрацю з російською комунікаційною агенцією SETTERS.

Про це українське агенство повідомило цієї середи, 26 травня у історія в Instagram, водночас російська агенція окремим дописом у цій же соцмережі.

Водночас SETTERS розповіли, що домовилися із Banda Agency про обмін співробітниками. Так, 5 членів колективу російської компанії поїхали на певний час працювати з Санкт-Петербурга до Києва.

«8 червня нам пообіцяли повернути просвітлених і освічених сеттерчан, а разом з ними надіслати до Санкт-Петербурга п’ятірку класних киян!»— йдеться в повідомленні російської агенції. Закінчили допис про це SETTERS словами: «Як буде дружба українською? А так і буде!».

Як пишуть «Букви», Banda Agency відома співпрацею з багатьма популярними в Україні брендами (Good Wine, Comfy, Puma, Work.ua, Лун, Окко, OLX, Parimatch, Uber, Borjomi, Сушия, Viasat, Моршинська, Helen Marlen, MOYO та багато інших). Водночас в цьому переліку є й російські компанії, зокрема, Яндекс.

Крім цього, Banda Agency була залучена до кількох державних проєктів, зокрема, зі створення бренду Чорнобильської зони відчуження, айдентики міжнародної громадської ініціативи щодо деокупації Криму «CRIME(A)», Національного художнього музею України.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Banda Agency (@banda.agency)

Один з вагомих проєктів агенції — єдиний бренд України Ukraine NOW, який був створений для формування позитивного образу країни серед міжнародної спільноти, привернення уваги іноземних інвесторів та поліпшення туристичного потенціалу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: