У Львові знову «замінували» ТРЦ «Форум»

191762343_6098937233479964_899811757694880731_n

Правоохоронці обстежили приміщення закладу та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено, особа аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування, встановлюється.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Сьогодні, 27 травня, о 15.40 до поліції надійшло повідомлення від адміністратора одного з львівських торгівельно-розважальних центрів про те, що на його електронну скриньку  надійшло анонімне повідомлення про замінування закладу.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, з торгівельно-розважального центру було евакуйовано близько 3,5 тисяч осіб – працівники та відвідувачі. Жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають заходів для встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Фото: ГУ НП у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: