Топ-10 комедій для тих, хто обожнює чорний гумор

David-Lean-filming-Doctor-Zhivago
Фото з відкритих джерел.

У житті не прийнято глузувати зі смерті, насильства, хвороби чи фізичного каліцтва, для цього є чорний гумор. Тож ІА Дивись.info зробила підбірку з 10 чорних комедій, які внесуть перчинку у ваші вихідні.

У житті не прийнято глузувати зі смерті, насильства, хвороби чи фізичного каліцтва, для цього є чорний гумор. Тож ІА Дивись.info зробила підбірку з 10 чорних комедій, які внесуть перчинку у ваші вихідні.

«Берт Вандерстоун »

Берт Вандерстоун заробляє на життя фокусами. Він ілюзіоніст, який розважає публіку Лас-Вегаса. До недавнього часу Берт завжди виступав зі своїм напарником, але їм довелося розлучитися, і тепер Вандерстоун переживає не найкращі часи. Йому необхідно знайти хорошу мотивацію, щоби продовжувати справу всього свого життя. І в цей нелегкий для фокусника період з'являється Стів Грей — вуличний маг, який вирішив підкорити професійну сцену. Здається, у Берта є відмінний привід активізувати свої творчі сили.

Кадр з фільму.

«Скаути проти зомбі »

Компанія хлопчаків відправляється в літній турпохід. Всі в передчутті веселих пригод, пісень біля вогнища, наметового містечка та інших розваг. Настрій хлопцям трохи псує загін дівчаток, який розташувався неподалік. Однак, коли герої, замість лісових звірів, зустрічають на своєму шляху ходячих мерців, то розуміють, що набридливі дівчатка  мабуть, не головна їх проблема.

Кадр з фільму.

«Зведені брати»

Доля звела героїв не у найзвичніший спосіб: в один прекрасний день батько Дейла одружився на матері Бреннана. Так двоє дорослих чоловіків, які все життя прожили на утриманні, стали зведеними братами і опинилися під одним дахом. У новому будинку їм довелося не просто терпіти присутність один одного, а й уживатися в одній кімнаті, що виявилося зовсім не просто.

Кадр з фільму.

«Нестерпний дід»

Дружина 86-річного Ірвінга, Еллі раптово померла. Сімейка там, звичайно, та ще: його дочка Кіммі прямо з похорону збирається відправитися у в'язницю за порушення умов дострокового звільнення, при цьому перед відходом вона намагається стягнути прямо з труни перлове намисто матері. Крім того, Кіммі залишає на руках у дідуся Ірвінга свого 8-річного сина, малюка Біллі. Тепер завданням овдовілого Ірвінга є доставити хлопчика до його рідного батька, тобто провезти дитину через всю Америку, так-сяк наглядаючи за ним. Біллі доведеться опинитися в місцях, в яких він ніколи б не побував, познайомитися з людьми, з якими він ніколи б не познайомився, і потрапити в такі халепи, які не побажаєш і ворогові. А все завдяки нестерпному люблячому дідусеві!

Кадр з фільму.

«Будинок з паранормальними явищами»

Малкольм і Кіша довго шукали житло, яке їм підійде. Нарешті вони знаходять ідеальний будинок. Але ідеальним він здається тільки на перший погляд. Коли герої розуміють, що це місце уподобано демоном, стає вже пізно — пекельна тварюка вселяється в дівчину. Малкольм у відчаї звертається до тих небагатьох борців з потойбічною нечистю, які ще залишилися в наше століття тотальної невіри в чудеса.

Кадр з фільму.

«Ульотні канікули»

Група студентів відправляється на природу, щоби весело провести черговий вікенд. Водночас з ними в ті ж місця приїжджають два старих друга, Такер і Дейл, які мріють про свій власний заміському будиночку і невелике господарство. Але надивившись дурних фільмів, молодь приймає двох не надто охайних, але добродушних хлопців за маніяків, які живуть одними лише вбивствами. Ось тут невинна вилазка на природу набуває зовсім інших рис.

Кадр з фільму.

«Руки-ноги за любов»

ХІХ століття. Единбург вважається столицею світової медицини. Світила науки навчають студентів на живих прикладах, але іноді потрібні трупи. Парочка іммігрантів з Ірландії - Вільям Барк і Вільям Хер - вирішує, що продаж матеріалу для дослідів – «золота жила», і організовують прибуткову справу - постачати трупи в медичну школу для дослідів. Поставивши бізнес на потік, вони розуміють, що копати могили небезпечна справа — набагато краще і вигідніше знайти жертву, тихо і непомітно її вбити, а тіло продати в медичну школу. У барі хлопці знайомляться з повією Джині, яка мріє стати актрисою, і пропонують дівчині допомогти їм збути труп, а гроші поділити навпіл.

Кадр з фільму.

«Диктатор»

Адмірал-генерал Хаффаз Аладін жорстоко керує своєю маленькою, але дуже багатою нафтою країною Вадіей. Будь-яке його невдоволення обов'язково закінчується стратою негідника, а будь-яка примха тут же виконується, як-от навіть небажання самому витирати зад. Побажавши собі свою власну ядерну програму, Аладін стикається з втручанням США, після якого отримує запрошення відвідати засідання ООН в Нью-Йорку. Адмірал-генерал відправляється в Америку, де за планом його підступного помічника він помре від кулі найманця. Однак замах вдається лише частково, в результаті чого Аладін залишається живий, але позбавлений бороди і інших атрибутів правителя. Залишившись без своїх підданих, йому доводиться виживати в Нью-Йорку, виношуючи план повернення на трон.

Кадр з фільму.

«Фільм зі мною у головній ролі»

Марк і Пірс двоє невдах, а за сумісництвом актор і сценарист. Вони вже впали у відчай через своє безгрошів'я і творчої не затребуваністю. Хлопцям навіть нема за що покрити оренду за житло за пару місяців, та й особисте життя зовсім не склалося. Але одного ранку лиходійка-доля підкидає їм нові неприємності. У квартирі Марка з незрозумілих причин починають падати різні предмети і речі. Але якби ж то якщо просто падали, так ні – під час кожної події гине людина. Тепер двом друзям доведеться таємно позбавлятися від трупів, адже вони не хочуть потрапити у в'язницю за вбивства, які не скоювали.

Кадр з фільму.

«Смерть на похороні»

Брати Аарон і Райан, тріщина у відносинах яких з'явилася багато років тому, отримують звістку про смерть свого батька. Аарон, старший син, живе в рідній домівці разом зі своєю дружиною Мішель і мріє лише про те, як би вирватися в самостійне життя. Райан живе окремо і, як здається заздрісному Аарону, купається в променях письменницької слави — він написав і видав успішний роман, саме такий, про який мріяв сам Аарон. Зустрівшись на похороні, брати намагаються вколоти один одного якомога болючіше, але ніхто з них не підозрював, що зустріч обернеться розкриттям таких секретів, які краще б виносити з собою в могилу.

Кадр з фільму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: