У Львові, на Науковій, збудують 10-поверховий офісний центр

1717171717171717_047d6

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво офісно-складського центру.

Зокрема, виконком видав  ТзОВ «Аякс Сіті» містобудівні умови та обмеження на будівництво офісно-складського комплексу із 3-рівневою автостоянкою на вул. Науковій, 7.

«Йдеться про формування нового офісного центру із поверховістю 10 поверхів і з кількарівневою стоянкою. Тут є відкриті місця для тимчасового паркування, на багаторівневій стоянці є місця для постійного паркування. Крім цього, передбачено облаштувати відпочинкову зону для працівників, сформувати заїзд вздовж вул. Тролейбусної, де буде передбачено і велосипедну, і пішохідну інфраструктуру, а також створити громадський простір при вході до самого офісного центру», – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Новий офісний комплекс збудують на двох земельних ділянках, площею 1,2798 га і 0,6940 га, що перебувають у комунальній власності та передбачені для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови й для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, для обслуговування адміністративно-виробничих будівель. Ділянки належать до зони К-6 – зона технопарків (технополісів), території науково-виробничих комплексів відповідно до зонінгу Франківського району.

Гранична висота будівлі 33,8 м. Максимальний відсоток забудови земельної ділянки – 31%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: