У Львові поблизу Стрийського парку збудують житловий комплекс

888888_bcdb6

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового комплексу на вулиці Стрийській.

Зокрема, виконком видав ТзОВ «Львів Сіті» містобудівні умов та обмеження на будівництво ТзОВ «Львів Сіті» багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, вбудованим дошкільним закладом та підземними гаражами зі знесенням чинних споруд на вул. Стрийській, 48.

«Це друга черга будівництва. Перша черга – офісна. Площі офісів і житла є рівними, тому весь комплекс – 50% на 50% це офісні площі і житло. Під всіма будівлями сформують великі паркінги з достатньою кількістю паркомісць і заїздом ззовні, а весь простір двора зроблять суто пішохідним», – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Земельна ділянка,площею 2,9 га перебуває у комунальній власності та передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, з вбудованим дитячим дошкільним закладом. Ділянка належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови та зона Г-2 – зона загальноміського центру відповідно до детального плану території на розі вул. Стрийської – вул. Академіка А. Сахарова.

Гранична висота найвищого 14-поверхового будинку становитиме 45,8 м. Максимальний відсоток забудови ділянки - 42%.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: