У пошуках ідеалу: 7 лайфхаків, як не помилитися у виборі кухонного гарнітура

9304cf29f4d09e873a328ad86e2e640a

Бажаєте оновити свою кухню, зробивши її сучасною, зручною, багатофункціональною та стильною?

Можна обрати індивідуальне замовлення. Але виконання замірів, створення дизайн-проекту, пошуки матеріалу, фурнітури, надійних виробників, довге очікування результату – справжній квест, на який інколи витрачається не тільки багато часу та коштів, але й нервових клітин. Такі розваги не всім до душі. На щастя, існує зручна та вигідна альтернатива – готовий кухонний гарнітур і 7 лайфхаків, як знайти саме той – ідеальний.

На що звертати увагу при виборі гарнітура для кухні

Обираючи комплект меблів для кухні, варто дотримуватися чек-листу, який не дасть розгубитися серед великого розмаїття варіантів та розчаруватися в покупці від миттєвого натхнення – «бо той комплект виглядав дуже мило».

Створюючи інтер’єр кухні, беріть до уваги такі чинники:

  1. Особливості її планування: нестандартні розміри, висота стелі, наявність у приміщенні виступів, ніш, додаткових кутів. Усе це безпосередньо впливатиме на розташування меблів і тип кухонного гарнітура (лінійний, П-подібний, острівний, кутовий, паралельний, коловий).
  2. Техніка, яка використовуватиметься на кухні, та її розташування відносно меблів. Зазвичай дешевше купувати технічне приладдя окремо, обираючи на власний розсуд лише те, що справді необхідно.
  3. Обсяг посуду, продуктів та інших речей, що знаходитимуться у приміщенні. Це впливатиме на необхідність у додаткових модулях (шафах, полицях, шухлядах).
  4. Матеріал корпусу та робочої поверхні гарнітура. Популярні недорогі МДФ та ДСП, натуральне дерево, природний та штучний камінь, плитка, які мають свою специфіку, переваги й недоліки. Вибір залежатиме від бюджету та індивідуальних вподобань.
  1. Фурнітура. Чим вона якісніша, надійніша, тим довший строк служби меблів. Раціональніше зекономити на декоративних деталях, ніж на фурнітурі.
  2. Дизайн. Чим менше декору, додаткових пристосувань, допоміжних функцій, тим дешевше буде гарнітур. Це ніяк не позначатиметься на якості, але дозволить добре заощадити. Можна обрати комплекти в стилі класики, мінімалізму, модерну, hi-tech, які водночас виглядатимуть сучасно, будуть зручними в застосуванні, практичними в експлуатації й догляді.
  3. Слідкуйте за акційними пропозиціями, які надають як самі виробники, так і більшість магазинів. Завжди приємно отримати бажане дешевше, ніж розраховували, залишаючись впевненими в якості товару та сервісу.

Орієнтуючись на ці прості лайфхаки, можна легко запобігти розчаруванню від невдалої покупки.

Чому варто купувати кухонні меблі в інтернет-магазині Dybok

Квартира-студія, типова хрущовка, приватний будинок, елітні апартаменти – різні приміщення, різні потреби. Інтернет-магазин меблів «Дубок» пропонує величезний асортимент кухонних гарнітурів під будь-який запит та на всі смаки. Пряма співпраця з постачальниками забезпечує:

  • оптимальне співвідношення ціни та якості;
  • вигідні акційні пропозиції;
  • постійне оновлення асортименту згідно з потребами сучасних господинь та новітніми тенденціями в дизайні.

У пошуках кухонного гарнітура, який задовольнить господарські потреби та найвибагливіший смак, не треба здійснювати марш-кидок по всім меблевим гіпермаркетам міста. Достатньо зайти до онлайн-каталогу Dybok, підібрати кілька вподобаних варіантів та отримати консультацію досвідчених менеджерів магазину. Вони нададуть необхідну інформацію, допоможуть підібрати оптимальний варіант, прослідкують, щоб замовлення дісталося до адресата в ідеальному стані. Задля цього всі меблі пакуються в додаткові дерев’яні лати. Приємний бонус – безкоштовна доставка у більш ніж 25 тисяч населених пунктів України.

* Реклама 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: