Віталій Марків підняв національний стяг на Меморіалі Героїв Небесної Сотні

myl2160-97810b7b
Фото: ЛМР

До урочистого церемоніалу підняття Державного прапора України долучились духовий оркестр та прапороносна група військової частини 3002.

Шана українським Героям. Над Меморіалом пам`яті Героїв Небесної Сотні у Львові сьогодні замайорів національний стяг, який урочисто підняв військовослужбовець Віталій Марків.

Також зранку на Личакові відбулись заходи з нагоди вшанування Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького до річниці загибелі, повідомляють у ЛМР.

Cьогодні заплановано ще презентацію документального фільму Артема Шевченка про бійця батальйону ім. Кульчицького Національної гвардії України Віталія Марківа. Презентація та показ відеофільму «Позивний «Італієць» розпочнеться о 15.00 год у Львівському Палаці мистецтв.

Довідка

Віталій Марків — український військовослужбовець, головний сержант батальйону оперативного призначення імені генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Учасник Революції гідності та російсько-української війни, зокрема боїв за Слов'янськ, Вуглегірськ, Станиця Луганська, Попасна.

У липні 2019 року італійський суд визнав Віталія винним у загибелі італійського фоторепортера Андреа Роккеллі на Донбасі в травні 2014 року. 3 листопада 2020 був повністю виправданий та звільнений апеляційним судом Мілана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: