Для львівської дитячої лікарні придбали сучасний рентгенапарат

194550940_2052119711604677_7780319791392609851_n
Фото: Дитяча лікарня на Орлика.

Це надсучасний японський апарат, таких в Україні є лише три – в Києві, Харкові і тепер у Львові. Його вартість – 14 млн грн.

Про це повідомляє Дитяча лікарня на Орлика.

Рентгендіагностичний комплекс Sonialvision G4 для рентгенологічного відділення міської дитячої лікарні Львова придбали за кошти міського бюджету. Апарат придбали на умовах лізингу.

«Система R/F апарата забезпечує повне достовірне деталізоване зображення великих анатомічних ділянок, таких як хребет або нижні кінцівки на одному знімку, що є цінним інструментом для ортопедів-травматологів та хірургів усіх профілів. Функція томосинтезу дозволяє на 80% замінити мультиспіральну комп’ютерну томографію і таким чином уникнути високих доз опромінення для обстеження органів грудної клітки з метою верифікації змін легеневої тканини, що є особливо важливо для дітей в період епідемії Сovid-19», — повідомив директор дитячої лікарні Дмитро Квіт.

За його словами, можливості цього комплексу також є дуже широкими для всіх видів спеціалізованих рентгенконтрастних обстежень з метою верифікації динамічних функцій шлунково-кишкового тракту, сечовивідної та серцево-судинної систем.

У разі важких випадків, обстеження пацієнта можна скинути в онлайн-режимі вузькому спеціалісту будь-якої клініки в Україні чи за кордоном і отримати консультацію щодо подальших дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: