Найменшій мамі України знову потрібна допомога через рецидив онкологічної недуги

184217_173273767_3837733756303177_7005004359033056661_n_960x380_0
Фото з відкритих джерел.

У благодійному фонді «Здійснити мрію» оголосили збір коштів на лікування найменшої мами України, яка мешкає у Червонограді на Львівщині. У жінки стався рецидив онкологічної недуги щитовидної залози.

Про це повідомляє керівник фонду «Здійснити мрію» Уляна Флишко.

Маючи зріст боизько 90 сантиметрів, Марія Українець вийшла заміж за майже двометрового чоловіка. Потім - народила красуню-донечку. Але нещодавно її чоловік помер, сім'я залишилиася без годувальника. У жінки стався рецидив, хвороба повернулася. Лікування дороге, а родина вичерпала запас. Тому волонтери просять про допомогу для родини, яка залишилася без годувальника.

«Марія дуже потребує нашої підтримки. Днями побувала в онколікарні у Львові, де почула цей страшний вирок. Через кілька днів Марічка проходитиме ще один курс хіміотерапії, сподіваючись, що так вгамують її сильний біль. У неї зараз буде поїздка до київських лікарів і дороге лікування. Я дуже вірю, що Марія Українець здолає цю недугу, бо є дуже сильною і не вперше опиняється у складних умовах. На плечах Марії є ще брат (також маленького зросту), який має непросте захворювання», — розповіла  Уляна Флишко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: