10 нових автівок для ефективної охорони унікальної природи Карпат

192180476_293369592427587_944409387919558343_n
Фото з ФБ.

У рамках проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні» 8 природно-заповідних установ Карпат отримали 10 нових повнопривідних автомобілів з високим кліренсом.

Про це повідомляє Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Зауважимо, що програма реалізується з метою збереження природних багатств України. Проєкт впроваджується в рамках Німецького Фінансового Співробітництва (ФК) і фінансується німецьким Міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ).

Тепер працівникам парків діставатися до потрібної локації буде набагато простіше, не доведеться долати великі відстані пішки.

Нові автомобілі дозволять паркам ефективніше та оперативніше виконувати свої функції: досліджувати природу, зокрема на віддалених об’єктах; проводити уроки для дітей у школах, куди раніше складно було дістатися; оберігати унікальну природу Карпат.

Незабаром установам мають передати 31 автомобіль типу пікап для служби держохорони. Крім цього, цільові території отримають мотоцикли і спецтранспорт.

Нові автівки для здійснення ефективної охорони природи неймовірних Карпат отримали: Національний природний парк «Верховинський», Національний природний парк «Вижницький», Національний природний парк «Синевир», Карпатський національний природний парк, Яворівський національний природний парк, Ужанський національний природний парк, Горгани Природний Заповідник, Карпатський біосферний заповідник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: