Галерея мистецтв планує збудувати на вул. Стефаника новий корпус із фондосховищем

Львівська галерея мистецтв
Фото з відкритих джерел.

Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького уклала договір на виготовлення проекту мультифункціонального мистецького простору на вул. Стефаника, 3.

Про це повідомляють Наші Гроші.Львів.

Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького уклала договір із приватною підприємицею Наталією Семченко на виготовлення проєкту мультифункціонального мистецького простору. Проєктно-кошторисна документація коштуватиме галереї 3,6 млн грн.

Розроблення документації фінансується державним інвестиційним проєктом, а головним розпорядником зазначено Міністерство культури та інформаційної політики.

Загалом у бюджеті Львівщини передбачено державних інвестиційних проєктів на 277 млн грн. Серед них найбільшими є модернізація сцени Львівського оперного театру (54,5 млн грн) та реставрація головного корпусу Львівського національного університету ім. І. Франка (36 млн грн).

Що побудують

Роботи виконуватимуть у три стадії. Спершу техніко-економічне обґрунтування: проведуть інженерне обстеження прилеглих будівель та археологічні дослідження. Згодом виготовлять проєкт та робочу документацію. Завершать роботу до кінця 2021 року.

Передбачається влаштування пасажу та покриття у внутрішньому дворі на вул. Стефаника, 3. А ще побудують будівлю фондосховища із підвальними приміщеннями. Також передбачать місце для проведення презентацій, виставок, майстер-класів, прес-конференцій.

Будівля, ймовірно, матиме 3 поверхи, але поверховість уточнять після отримання містобудівних умов та обмежень. У фондосховищі потрібно забезпечити температурно-вологісний режим. В будівлі передбачать вантажний та пасажирський ліфти, систему сигналізації та систему пожежогасіння, заснованої на принципі витіснення повітря інертним газом.

Про тендер

Окрім переможця участь у торгах взяли ще два учасники: ТОВ «Інститут проектування Комфортбуд» та ПП «Галич-центр». Пропозиція першої фірми була на 1 гривню дешевшою. Але тендерний комітет відхилив учасника. Компанія не наклала на пропозицію кваліфікований електронний підпис (КЕП).

Очікувана вартість закупівлі становила 3,97 млн грн, тому економія на тендері становить 9,6%.

Про постачальника

Приватна підприємиця Наталія Семенченко зареєстрована у Львові, а її основним видом діяльності є діяльність у сфері архітектури. Окрім Семенченко, над проєктом працюватиме два архітектори, шість інженерів-проєктувальників та експерт.

З початку 2020 року Наталія Семенченко підписала 11 договорів на 5,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: