Львівські ЦНАПи відновлюють прийом без попереднього запису

цнап77
ілюстративне фото, з архіву редакції.

Із наступного тиждня (7 червня) Центри надання адміністративних послуг відновлять прийом без попереднього запису на послуги Львівської міської ради та державних органів (зокрема дозволи). 

Із наступного тижня (7 червня) Центри надання адміністративних послуг відновлять прийом без попереднього запису на послуги Львівської міської ради та державних органів (зокрема дозволи).

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Але за попереднім записом потрібні будуть запити на послуги оформлення паспортів, послуги МВС (реєстрація ТЗ і обмін посвідчення), послуги на реєстрацію речових прав та послуги реєстрації бізнесу. Лише ЦНАПи за межами міста (у Рудно, Винниках, Брюховичах, Зашкові, Лисиничах) працюють без попереднього запису й надалі, з дотриманням карантинних вимог.

«Враховуючи, що у нас близько тисячі осіб щодня записується у ЦНАПи, і бачимо зменшення попиту на деякі види послуг, а також покращення епідеміологічної ситуації у місті Львові, з понеділка відновлюємо прийом без попереднього запису на послуги Львівської міської ради, державних органів», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: