Мер Львова закликав потенційних покупців недіючої колонії врахувати бачення міста щодо розвитку цієї території

48 колонія
Фото з відкритих джерел.

Фонд державного майна та Міністерство юстиції планують реалізувати дві ділянки недіючої львівської виправної колонії № 48 площею близько 13 га, що на вул. Хуторівці. Втім, як зазначив Андрій Садовий, місто просить усіх потенційних покупців врахувати бачення міста щодо розвитку цієї території, зокрема щодо формування на ній об’єктів соціальної інфраструктури.

Про це пише ЛМР.

«Попередження до всіх охочих придбати землю на Хуторівці. Завтра завершується аукціон на продаж території Львівської виправної колонії №48. Це офіційна процедура на Prozzoro, продавець – Міністерство юстиції. Ця ділянка не є міською, і ми не можемо прописувати умови продажу так, щоб її не придбав черговий забудовник. Проте, зі свого боку, виконком міської ради прийняв концепцію розвитку цієї території. Це документ, в якому чітко прописано бачення міста щодо того, якою вона може бути:

– житлова забудова повинна займати менше ніж 25% території;

– громадська забудова – не менше 65%;

– під рекреаційні функції слід відвести не менше 10%;

– передбачити загальноосвітню школу на 18 класних кімнат та дитячий садок на 180 місць.

Ми звертались до Міністерства з проханням додати нашу концепцію до умов аукціону, але відповіді так і не отримали. Тому прошу усіх потенційних покупців з повагою ставитись до громади нашого міста», — зазначив мер на власній сторінці у Facebook.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: