Поліція відкрила кримінальне провадження через смерть 12-річного школяра під час екскурсії на Львівщині

194674999_4076289232452546_4867629285173643199_n
Фото: ДСНС.

Під час шкільної екскурсії на водоспаді Кам’янка, що у Стрийському районі, школяр  посковзнувся на мокрому камінні та впав у воду. Хлопець помер до прибуття рятувальників та медиків. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє Нацполіція.

У поліції розповіли, що сьогодні близько 11.50, до них надійшла інформація про те, що на водоспаді Кам’янка загинула дитина.

На місце події одразу виїхали правоохоронці. Прибувши туди, вони встановили, що до водоспаду приїхала екскурсійна група у складі 44 учнів однієї із львівських шкіл, 3 вчителів та 2 батьків. Під час фотографування один із школярів, 12-річний хлопець, заліз на каміння, посковзнувся та впав у воду.

Хлопчика врятувати не вдалося, він помер ще до приїзду медиків. Тіло дитини скерували на експертизу для встановлення причини смерті.

Щодо цього випадку слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього). У поліції також уточнили, що санкція статті передбачає від трьох до п'яти років ув'язнення або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: