Хірурги у Львові прооперували виразку шлунка у 17-річного юнака

IMG_4881-696x464
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Лікарі-хірурги КНП «Міська дитяча лікарня міста Львова» лапароскопічно прооперували перфоративну виразку шлунка, діаметром 1,5 сантиметри, у 17-річного хлопця з Жовківського району.

Лікарі-хірурги лапароскопічно прооперували перфоративну виразку шлунка, діаметром 1,5 сантиметри, у 17-річного хлопця з Жовківського району.

Про це повідомив головний лікар дитячої лікарні на Орлика Федір Осим.

Відомо, що чотири роки тому хлопцеві робили апендектомію, тому він потребував ургентного обстеження, аби визначити причину гострого болю у животі, з якою поступив у лікарню 25 травня.

«Пацієнт був доставлений до нашої лікарні, ми провели усе необхідне обстеження і ургентно лапароскопічно прооперували, тобто ушили, перфоративну виразку шлунка, діаметром 1,5 сантиметри. Операція тривала трохи більше 1 години. Сьогодні пацієнт почувається добре, він ходить, харчується і готується до виписки додому», - додав Федір Осим.

До складу операційної бригади увійшли лікарі-хірурги відділення невідкладної хірургії дитячої лікарні на Орлика: Юрій Колівошка та Олег Яремчук, анестезіолог Орест Юрків, анестезистка Ірина Ваврикович, операційна сестра Лілія Дропа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: