МОЗ почало запис на вакцинацію від COVID-19 жителів ОРДЛО та Криму

вакцина 9

Розпочався запис на щеплення проти COVID-19 українців, які проживають на окупованому Донбасі та в Криму та належать до пріоритетних груп (першочергово люди віком 65 років і старше).

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Запис відбувається за номером контакт-центру МОЗ.

Під час розмови необхідно повідомити, з якого ви населеного пункту (уточнивши, що він є окупованим), вказати дані та обрати пункт щеплення.

Оператор здійснить запис та надішле вам СМС з ідентифікатором, якщо у вас є український номер телефону, або листа на електронну пошту.

Цей ідентифікатор передадуть прикордонникам, щоб для пропуску на підконтрольні території.

«Громадяни, які бажають здійснити вакцинацію і мають ідентифікатор з підтвердженням запису на щеплення, не повинні проходити самоізоляцію чи обсервацію», — йдеться у повідомленні.

Для запису на друге щеплення необхідно буде знову зателефонувати до контакт-центру.

«З лютого поточного року Мінреінтеграції спільно з МОЗ було розпочато роботу щодо алгоритму вакцинації для наших громадян, що проживають на тимчасово окупованих територіях. До кінця травня - середини червня буде розпочато вакцинацію наших громадян з ТОТ. Вакцина вже завезена», — наголосив Віце-прем'єр-міністр Олексій Резніков.

Вакцинація здійснюватиметься препаратом CoronaVac в 10 пунктах щеплення на підконтрольних територіях Донецької, Луганської та Херсонської областей. Ці пункти розташовані поблизу контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: