Працівників одного з львівських підприємств заскочили на крадіжці

195895265_2664689000499522_2740035817122461842_n

ТОРівці виявили крадіжку з підприємства їхніми ж працівниками на вулиці Пластовій. 

ТОРівці виявили крадіжку з підприємства їхніми ж працівниками на вулиці Пластовій.

Як розповіли в пресслужбі пресслужбі дні, сьогодні, близько 2-ї години ночі на вулиці Пластовій інспектори роти тактико - оперативного реагування (далі ТОР) помітили особу, яка помітно нервувала і намагалася уникнути зустрічі з поліцейськими.

«Така поведінка видалася підозрілою, інспектори ТОРу вирішили перевірити, чи бува чоловік не причетний до скоєння правопорушення. Коли екіпаж наблизився, то побачив у кущах ще двох невідомих, які ховалися. Це були 33-річний та 35-річний чоловіки. Виявилося, що вони здійснювали крадіжку з підприємства на якому працюють запчастин від вантажних автомобілів, а 20-річний колега у цей момент стояв на сторожі», - йдеться в повідомленні.

У авто, що стояло неподалік, лежали запчастини від фури і ще кілька лежало біля огорожі території та на ній. В автомобілі сидів 37-річний чоловік. Ще два охоронники за всім спостерігали на самій території.

Усі учасники визнали, що здійснювали крадіжку і намагалися домовитися з поліцейськими, однак, марно. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
За кілька годин стало відомо, що представник підприємства написав заяву, що ні до кого претензій не має і, взагалі, крадіжка не підтвердилася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: