«Верхньодністровські Бескиди» запрошують на екскурсії природою

191977696_787225745302919_7660481994207327306_n_1622632993_1440x1080_1_0_nw

Регіональний ландшафтний парк «Верхньодністровські Бескиди» на Львівщині запрошує на літні еколого-природничі екскурсії, пропонуючи відвідувачам, насолодитися естетикою ландшафту Українських Карпат.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної держадміністрації.

Влітку слід звернути увагу на красу парків, розмаїття барв та пахощів хвойних лісів, а також закріпити свою любов до рідного краю.

«Пропоновані парком екскурсії – це подорож на природу, яка комбінується з практичними завданнями, які будуть цікаві усім віковим категоріям. Кожна з екскурсій розширює природничо-наукові знання, виховує любов до рідного краю, розвиває естетичний смак і водночас виступає змістовною формою відпочинку та екологічної освіти і виховання», – зазначає Наталія Олійник, директор регіонального ландшафтного парку.

  • У програму екскурсії «Гірський релакс» входить дегустація повітря: хвойний ліс, полонини, трави та лікарські рослини; сонячні ванни; ароматерапію; дегустацію місцевої кухні; майстерку екосувеніру на пам’ять.
  • Екскурсія «Гірський фітнес» передбачає формування навичок ефективного пересування гірськими стежками, техніка економії сил, оптимального темпу пересування, а також знайомство з природною спадщиною регіонального ландшафтного парку.
  • «Лікарські трави дикої природи» - екскурсія направлена на знайомство з їстівними рослинами та лікарськими травами у дикій природі, формування навичок збирання рослин та їх зберігання, дегустація настою трав Верхньодністровських Бескидів.
  • А також екскурсія «Краєвиди на мільйон», спрямована на популяризацію фототуризму в межах РЛП «Верхньодністровські Бескиди».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: