Відсторонені заступники начальника Галицької митниці повернулись на посади

thumb
Фото з відкритих джерел.

Державна митна служба України закрила дисциплінарні провадження щодо двох заступників начальника Галицької митниці Володимира Цабака та Ярослава Скоромного, яких відсторонили від роботи на початку квітня цього року через можливу причетність до корупції та контрабанди.

Про це повідомляє Zaxid.net.

«Щодо результатів перевірок стосовно двох відсторонених заступників керівника Галицької митниці Держмитслужби — першого заступника начальника Галицької митниці Держмитслужби Володимира Цабака та заступника начальника Галицької митниці Держмитслужби Ярослава Скромного – повідомляємо, що дисциплінарні провадження стосовно них наказами Держмитслужби від 20.05.2021 №348 та від 20.05.2021 №247 відповідно закриті у зв’язку з відсутністю в діях вказаних посадових осіб дисциплінарного проступку», — йдеться у відповіді Держмитслужби на інформаційний запит ZAXID.NET.

У четвер, 3 червня, у Галицькій митниці ZAXID.NET підтвердили, що обидва заступники начальника митниці повернулися на свої попередні посади – першого заступника (Володимир Цабак) і заступника начальника (Ярослав Скоромний). Рішення про їхнє відсторонення прийняв 2 квітня особисто голова Держмитслужби Павло Рябікін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: