Львів'янка у 93 роки перемогла рак

be9a72a7-476c-4f37-a17f-7da63d07d843
Фото: Людмила Ткачук// Facebook

Найстарша в історії гінекології — 93-річна львів'янка — подолала онкологію.

Про це розповіла завідувачка гінекологічного відділення лікарні на ЗТ філії «ЦОЗ» АТ «Укрзалізниця» Людмила Ткачук.

«Коли відкрилися двері кабінету і на порозі стояла жінка з паличкою, яку використовувала не як опору, скоріше як аксесуар, я на око визначила вік пацієнтки 70-75 років. Коли глянула на обстеження та побачила 1928 рік народження, то оніміла. Світлий розум, чудова пам’ять( краща ніж в нас), впевнена хода, жодних скарг та ниття, оптимістично налаштована жінка мала тільки одне бажання: взнати що з нею і подолати хворобу. Коли прийшло гістологічне підтвердження, що у жінки злоякісна пухлина матки, довго підбирала слова, щоб не вбити звісткою літню пацієнтку. На мій подив, поважна пані вимовила єдину фразу: я хочу жити далі. Робіть операцію», - написала вона на власній сторінці у Facebook.

Вона розповіла, що протипоказів до операції у жінки медики не знайшли, а оперативне втручання пройшло успішно. Львів'янка вже на наступний день почувалась добре, виконувала всі настанови, а вже через чотири доби просилась додому.

«Прощалися зі сльозами на очах. Пообіцяла нам торт на 100 років ! Я вірю, що скуштуємо . Запитую: який секрет вашої молодості? Відповідь: «Я просто люблю життя. Чудеса були і будуть! Ніколи не втрачайте надію! Любіть життя, воно прекрасне», - зазначила Людмила Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: