Неподалік львівського цирку збудують житлово-офісний комплекс

2_d44d5

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового  комплексу на вулиці Городоцькій.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового комплексу на вулиці Городоцькій.

Зокрема, ТзОВ «Княжий Холл» отримало містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та багатофункційного громадського будинку зі вставками торгово-розважальної і ринкової інфраструктури з підземними паркінгами зі знесенням існуючих будівель та споруд на вул. Городоцькій, 64 у м.Львові.

На цій території компанія «Княжий Холл» уже зводить житловий будинок

«У радянський час на цьому місці було промислове підприємство. Зараз пропонується замість нього сформувати таку змішану забудову, де вся передня частина – це офіси площею 5 тисяч кв.м, а ближче до вулиці Голубовича пропонується розмістити декілька житлових секцій. Тут буде створена пішохідна алея, променад, великий зелений двір, якого в принципі навколо ніде немає. Також мешканці мали питання щодо надто близького розміщення трансформаторної підстанції до будинків. Забудовник відкоригував це – 10 м відстань до будь-якого будинку» – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Площа земельної ділянки 0,9014 га. Вона перебуває у комунальній власності та передбачена будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Ділянка, на яких зведуть житлово-офісний центр, належать до зони Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови та частково ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною. Ділянка розташована в межах історичного ареалу Львова.

Новий житлово-офісний центр складатиметься із двох частин, висотою 28,5 метрів та 23,55 метри, що матимуть 6 по 5 поверхів. Фасадну частину новобудови, що виходить на вул. Городоцьку, займатимуть офіси, натомість 6-поверхову секція займатиме житло. Площа забудови становитиме 4235 кв.м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 47%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: