Ректором Лісотехнічного університету обрали Володимира Загорського

1540846692

Сьогодні відбувався другий тур виборів ректора Національного лісотехнічного університету України. За попередньою інформацією найбільшу кількість голосів виборців здобув в.о. ректора НЛТУУ Володимир Загорський.

Про це повідомляє Leopolis.news.

Його кандидатуру підтримали 265 виборців. За Володимира Холявку проголосували 232 виборці.

Проти всіх проголосували 13 осіб. Три бюлетені визнано недійсними. Всього у виборах ректора взяли участь 503 особи з 574, які мали право голосу.

Відповідно до чинного законодавства Міністерство освіти і науки України підписує контракт на посаду ректора з особою, яка набрала більше половини голосів учасників другого туру голосування.

Зазначимо, що ректора Лісотехнічного університету вдалось обрати лише з четвертої спроби.

Нагадаємо, що у Національному лісотехнічному університеті України відбулись кілька турів виборів ректора, однак нового керівника не вдалось обрати одразу, бо ніхто з кандидатів не брав понад 50% голосів. Разом з тим і в першому, і в другому турах найбільше голосів здобув доцент Володимир Холявка.

Через це були оголошені вибори повторно, а виконувачем обов’язки ректора Національного лісотехнічного університету України призначили Володимира Загорського, який до цього був директором Львівського регіонального інституту державного управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: