Топ-7 фільмів, які врятують найнудніший вечір

getty_962466980_405772
Фото з відкритих джерел.

ІА Дивись.info підготува підбірку фільмів, у якій кожен може знайти щось своє.

ІА Дивись.info підготува підбірку фільмів, у якій кожен може знайти щось своє.

«Ірландець» 

Жанр: кримінал, біографія, драма.

Картина розповідає історію життя Френка Ширана на прізвисько Ірландець. Він починав працювати водієм і перевозив у вантажівках м'ясо, але незабаром зрозумів, що може заробляти більше, якщо буде робити доставки місцевим гангстерам. Так він зустрічає кримінального авторитета Рассела Буфаліно і незабаром вступає в його угруповання. Після того, як профспілка водіїв допомагає Френку уникнути кримінального обвинувачення, той знайомиться з Джиммі Хоффом. Чоловіки стають близькими друзями, і Френк швидко піднімається кар'єрною драбиною, займаючи високі посади в профспілці. Однак ситуація погіршується, коли Хоффа відправляється у в'язницю, а після вирішує повернути втрачений контроль.

Кадр з фільму.

«Притримай темряву»

Жанр: пригоди, детективи, драма, трилер, жахи.

Далеко на Алясці, в маленькому селі, зникає шестирічна дитина, син Медор Слоун. Зневірена жінка вважає, що у трагедії винні вовки, які потягнули хлопчика в ліс, адже в цих місцях таке вже траплялося раніше. У пошуках допомоги жінка відправляє лист письменнику й етологу Расселу Кору, який присвятив багато років свого життя вивченню вовків. Однак пошуки хлопчика виявляються не найскладнішою загадкою в порівнянні з таємницями цих місць, які відкриються Расселу, адже дикі тайгові вовки – далеко не найбільша їх небезпека.

Кадр з фільму.

«Король»

Жанр: історичний, драма, військовий.

У центрі історії знаходиться принц Хел, який не визнає своє королівське походження, вважаючи за краще вести звичайне життя серед простих людей, проводячи час у пияцтві і гульні разом зі своїм вірним другом та наставником лицарем Джоном Фальстафом. Але коли його батько-тиран вмирає, Хел змушений прийняти нове ім'я Генріх V і зійти на престол. Юний король мріє про початок нової епохи в історії Англії, ось тільки в спадок від батька йому дісталася тривала війна і розруха в країні, а також безліч недоброзичливців, які мріють відібрати його трон.

Кадр з фільму.

«Дитя робота»

Жанр: науково-фантастичний трилер.

Події розгортаються в майбутньому, після глобальної катастрофи, яка знищила все життя на Землі. В ізольованому від зовнішнього світу бункері активізується автономна програма, покликана врятувати людей від повного вимирання. Спеціальний робот-нянька вирощує з ембріона дитину, яка може відродити людську цивілізацію. Протягом багатьох років робот навчає і виховує дівчинку, розповідаючи своїй підопічній про страшну катастрофу і місію, яка їй приготована. Однак їх ізольоване існування одного разу порушує несподіваний гість: в один з днів у дверях бункера з'являється виснажена жінка, яка просить про допомогу.

Кадр з фільму.

«Шестеро поза законом»

Жанр: бойовик, трилер.

Ексцентричний мільярдер, який розбагатів на продажу магнітів високої потужності, вирішує протистояти світовому злу, однак не бажає зв'язуватися з уже існуючими секретними службами. Він інсценує свою смерть і створює власну команду борців за справедливість, куди набирає першокласних знавців своєї справи, включаючи професійних убивць, колишнього агента ЦРУ, гонщика і навіть майстра паркуру. Головні герої назавжди прощаються зі своїми минулими життями і беруть в руки зброю, щоби змінити майбутнє всієї планети.

Кадр з фільму.

«Загадкове вбивство»

Жанр: комедія, детектив.

У вир подій потрапляє американське подружжя, яке вперше за п'ятнадцять років шлюбу вирішило відправитися у відпустку в Європу. Нік - застряг на посаді сержанта поліції, а Одрі - перукар, що обожнює читати детективи. У літаку вони випадково знайомляться з аристократом з багатої сім'ї і той запрошує пару провести кілька днів на яхті свого дядька, який збирається одружуватися на його колишній коханій. Однак розкішний відпочинок пари переривається шокуючим вбивством немолодого нареченого, яке відбувається в перший же вечір їх перебування на судні.

Кадр з фільму.

«Проєкт «Сила»

Жанр: фантастичний бойовик.

На вулицях Нового Орлеана поширюються чутки про появу загадкової таблетки, здатної розкрити надздібності у будь-якої людини. Є тільки одна проблема - ніхто не знає, що станеться, поки не прийме речовину. Деякі стають володарями куленепробивної шкіри, невидимості або надсили, а в інших виявляються небезпечні для життя здатності. Коли поширення наркотику збільшує злочинність у місті, місцевий коп об'єднується з підлітком-наркодилером і колишнім солдатом, який планує прийняти таблетку, щоби вистежити і вбити її творців.

Кадр з фільму.

Читайте також Історії від Вусатого Пана: «Про вибір віри князем Володимиром, або Русь православна і не дуже».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: