У Центрі вакцинації на «Арені Львів» тепер робитимуть щеплення людям до 60 років

IMG_5322
ілюстративне фото, з архіву редакції.

Цими вихідними у Центрі вакцинації на «Арені Львів» почнуть щеплювати людей, віком до 60 років.

Про це під час брифінгу розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

«На вихідні на «Арені Львів» збільшуємо кількість бригад ще на дві і облаштовуємо додаткові приміщення. Працюємо над безкоштовним доїздом. Очікуємо, що не менше 1,5 тисячі осіб ми провакцинуємо. Поки що не ми не бачимо потреби збільшувати кількість вакцинальних центрів, бо «Арена Львів» цілком справляється», - розповів Іван Собко.

Він нагадав, що перші два дні роботи центру вакцину проти коронавірусу отримала 1 041 особа. Проте через зростання кількості охочих зробити щеплення, на цих вихідних планують збільшити кількість бригад, що працюватимуть на «Арені Львів». Раніше працювали по дві бригади до і після обіду, впродовж вихідних 5-6 червня працюватимуть по три бригади.

За словами Івана Собка, при потребі кількість бригад може бути збільшена.

«Якщо ми побачимо, що кількість людей буде такою, яка може створити черги і незручності, то в нас є достатня кількість сертифікованих медиків, які можуть проводити вакцинацію. Якщо потрібно, буде додана ще одна бригада. Площі дозволяють», - розповів Іван Собко.

Він додав, що область має достатньо вакцини, відтак у Центрі вакцинації почнуть робити щеплення людям, віком до 60 років. Окрім того, Іван Собко закликав мешканців області, які зареєструвались на вакцинацію у застосунку «Дія», закликають приходити вакцинуватись, не чекаючи спеціального запрошення.

«Вакцини є достатньо. Закликаю мешканців Львівщини, вік яких є меншим за 60 років, приходити і вакцинуватись, не чекаючи спеціального запрошення», – заявив Іван Собко.

У ЛОДА повідомляють, що доїзд до стадіону, як і у минулі вихідні, організують від площі Є. Петрушевича у Львові і у зворотньому напрямку у визначені години:

Графік руху буде таким:

  • Виїзд з пл. Є. Петрушевича: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00
  • Виїзд з Арени «Львів»: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00

Окрім того, у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА нагадують, що особи зі списку очікування в застосунку «Дія», яким не телефонували щодо можливості вакцинування на «Арені Львів», можуть також приїжджати на вакцинацію на другу зміну (з 15:00 до 19:00).

Володимир ГАЛЕЧИК

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: