На Львівщині поліцейські притягнули до відповідальності понад 300 пішоходів-порушників

пішохід
Фото: Нацполіція

Триває операція «Пішохід», покликана знизити рівень аварійності на автошляхах Львова та області, а також запобігти травмуванню чи загибелі пішоходів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Від 1 червня співробітники секторів  реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини та Управління патрульної поліції у Львівській області задокументували 303 факти порушення пішоходами Правил дорожнього руху.

Загалом, від початку 2021 року на дорогах Львова та області сталися 219 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, в яких загинули 28 (у тому числі 1 дитина) і травмовані 208 осіб (у тому числі 54 дитини).

З них з вини пішоходів сталися 47 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 осіб загинули та 38 отримали тілесні ушкодження.

Нагадаємо, що від початку літа триває операція «Пішохід», метою якої є зниження рівня травмування пішоходів та інших учасників дорожнього руху. Правоохоронці виявляють та фіксують факти порушення водіями правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення Правил дорожнього руху пішоходами. Крім того, поліцейські роз’яснюють пішоходам правила безпечної поведінки на дорогах.

Будьте обережні, бережіть своє життя та здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: