В Одеській області в дитячому таборі отруїлися діти

0506_bel_tabir
Фото: пресслужба поліції в Одеській області

В Одеській області шестеро дітей віком від 8 до 10 років потрапили до лікарні з харчовим отруєнням та інтоксикацією.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Одеській області.

Шестеро дітей віком від 8 до 10 років, що приїхали до селища Сергіївка для участі в футбольних змаганнях, потрапили до лікарні із харчовим отруєнням та інтоксикацією.

Попередньо встановлено, що діти харчувалися в їдальні на території закладу, після чого їм стало зле.

В рамках відкритого кримінального провадження для призначення експертиз відібрані проби води, їжі та зроблені змиви зі столового обладнання.

Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Як повідомляє ТСН, ймовірно, діти отруїлися у потягу дорогою на відпочинок. Адже із понад півтори сотні вихованців захворіли нібито саме ті, що їхали в одному вагоні та харчувалися разом. Медики підозрюють у недужих сальмонельоз.

Зміна почалася в таборі 1 червня, наступного дня з’явилися перші недужі. Утім, адміністрація приватного закладу повідомила про це лише напередодні. Туди одразу виїхала комісія.

Сьогодні, кажуть в лабораторному центрі МОЗу, нових випадків захворювання у таборі не було. У харчоблоці відібрали проби, результати обіцяють у понеділок.

"Між заїздом і першими випадками захворювання минуло дуже мало часу. Можливо, в інкубаційному періоді хтось заїхав. Тому треба дочекатися результатів. Зараз в бактеріологічній лабораторії проводиться аналіз і змивів, і добових проб, і продуктів та води", - розповів заступник директора Одеського обласного лабораторного центру МОЗ Сергій Дементьєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: