ЛНУ запрошує на джазовий вечір у Ботанічному саду

1000_545_1554389371-2896

25 червня Університет імені Івана Франка у рамках Leopolis Jazz Fest організовує унікальний благодійний вечір, що покликаний зібрати випускників та друзів університету та підтримати потенціал і прагнення талановитих та обдарованих молодих людей до наукового розвитку.

Про це повідомлеє пресслужба ЛМР.

Основною метою Львівського університету є виховати інтелектуальну та наукову еліту, утворився проєкт із формування стипендійного фонду для підтримки студентів та аспірантів, призерів міжнародних та всеукраїнських конкурсів та олімпіад, символічним початком якого стане «Літній вечір у Ботанічному саду».

«Літній вечір університету – це чудова нагода провести час, насолоджуючись унікальною атмосферою та слухаючи джазову музику у справжній перлині садово-паркового мистецтва. Ще з кінця ХІХ століття Ботанічний сад був улюбленим місцем відпочинку львів’ян, традиційно тут відбувались заходи з вишуканою музикою. Сьогодні університет хоче надати цьому місцю особливого туристичного значення, показати його унікальність та познайомити усіх з Національним надбанням України, поєднавши з доброю справою – підтримкою молодих науковців», – зазначають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: