У львівській лікарні з'явиться відділення трансплантології

IMG_2219
Фото з архіву редакції.

У Клінічній лікарні швидкої допомоги Львова є 40 об'єктів, де тривають ремонтні роботи.

Зокрема, за кілька тижнів тут відкриють нове кардіохірургічне відділення, а за місяць — відділення трасплантології.

Про це розповів головний лікар медзакладу Олег Самчук 7 червня.

З його слів, ремонт у какардіохірургічному відділенні розпочався близько року тому, а за два-три тижні воно вже буде готовим для прийому пацієнтів.

«Також буде відділення трансплантології, яке плануємо відкрити протягом місяця. Минулого року ми зробили багато операцій з трансплантації від родинного донора та від посмертного. У зв’язку з цим з’явилась потреба в площі, яка повинна мати надчисті умови», - зазначив Олег Самчук.

Також ще в нинішньому році в медзакладі хочуть оновити відділення терапії, кардіології та інфарктне відділення, які були у занедбаному стані: там буде зроблений капітальний ремонт та встановлені комфортні ліжка для зручності перебування пацієнтів. Окрім цього, зараз оновлюються операційні в урологічному та у хірургічному відділеннях.

Олег Самчук додав, що за попередній рік лікарню стабілізували по обладнанню.

«Ми зараз забезпечені відповідною кількістю обладнання, яке ми отримали за кошти міського бюджету, через ковідні програми та від благодійників. Але лікарня ще потребує сучасного обладнання. У лікарні близько 35 відділень, більшість з яких потребують модернізації. Адже медицина не стоїть на місці і стрімко розвивається, і ми повинні йти у ногу з часом. У зв’язку з цим, потреба в обладнанні буде рости», - пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: