У Львові, на Пасічній, розбудують житловий квартал

15151515_1aa44

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив погодив будівництво житлових багатоповерхівок на вулиці Пасічній.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлових багатоповерхівок на вулиці Пасічній.

Зокрема виконком видав ТзОВ «Магнолія ІСТ» містобудівні умови та обмеженням на будівництво  багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами у Львові, на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній, у садівничому товаристві «Геолог» у складі: 1-ої черги будівництва багатоквартирного житлового будинку №5 з підземним паркінгом, 2-ої черги будівництва багатоквартирного житлового будинку №6 з підземним паркінгом.

«Йдеться про дві черги будівництва. Це район середньо та пониженої висотності, максимальна поверховість будинків – 6 поверхів. Пропонуємо більш детально описати висотність кожної секції. У північній частині пропонується приблокувати будинок до суміжнього. Будинки матимуть внутрішні двори без дозволу на паркування, паркінги передбачені під всіма житловими комплексами», – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Земельні ділянки, площею 0,4168 га і 0,4195 га, перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Вони належать до зони Ж-2 – зони малоповерхової квартирної житлової забудови, відповідно до детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки.

Гранично висота забудови – 28,5 м.  Максимальний відсоток забудови ділянок – 49%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: