В Охматдиті відкрили відремонтовану палату

197942209_1917966831702276_5642578772738155605_n
Фото з фб.

З 8 червня у хірургічному відділенні Львівської обласної дитячої клінічної лікарні Охматдит відкрилася ще одна палата покращеного комфорту.

Про це повідомляється на фб сторінці.

Ремонтні роботи в лікарняній палаті для дітей розпочалися на початку травня. Витрати на будівельні матеріали, облаштування кімнати, меблі, постіль сягнули понад 200 тисяч гривень. Всі витрати оплатила благодійниця Наталія Блажко.

«Тепер дітям буде комфортно і це сприятиме скорішому одужанню», — наголосила меценатка. Наталія зазначає, що й раніше хотіла зробити щось корисне для медичного закладу де лікували і її дитину. Тому як тільки дізналася про благодійну ініціативу то одразу ж долучилася до ремонту у відділенні.

Усі відремонтовані палати будуть безплатними для пацієнтів закладу. На цьому акцентує директорка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні Охматдит Олександра Бурда. Вона розповіла, що першу палату відремонтували за кошти депутатки Львівської обласної ради Тетяни Бей, яка входить в опікунську раду Охматдиту та особисто комунікує з меценатами, постачальниками, дизайнерами й будівельниками.

«Все більше охочих долучаються до ініціативи та погоджуються ремонтувати палати для дітей. Під наглядом опікунської ради ведуться роботи ще у двох кімнатах відділення хірургії», — повідомила Олександра Бурда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: