На Львівщині оштрафували водія маршрутки за нелегальні перевезення та порушення карантину

_1623239113_613x321_3_0

Водія маршрутки Дрогобич-Сколе оштрафували за нелегальне перевезення пасажирів, а також за порушення карантинних обмежень, адже у салоні транспорту було більше пасажирів, ніж відповідних місць для сидіння.

Про це розповіли в управлінні транспорту та зв'язку облдержадміністрації 9 червня.

Працівники Західного міжрегіонального управління «Укртрансбезпеки» склали на водія відповідний акт про порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт».

«Також під час перевірки поліцейські встановили, що водій цього транспортного засобу перевозив більше пасажирів, ніж кількість місць для сидіння, передбачена технічними характеристиками транспортного засобу, чим порушив протиепідемічні заходи та вчинив адміністративне правопорушення», - сказано в повідомленні.

Водночас керівник відомства Степан Рудницький каже, що там напрацьовуватимуть можливість відкриття регулярного автобусного маршруту загального користування за напрямком Дрогобич – Сколе з метою комфортного і безпечного перевезення пасажирів та подальшого унеможливлення нелегальних перевезень за даним напрямом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: