«Львів» може поборотися за єврокубки в новому сезоні УПЛ

DSC_0607

Футбольний клуб «Львів» може досягти значного прогресу в результатах у новій кампанії Української Прем’єр-ліги, вважають беттинг-експерти.

Головний на разі представник міста Лева в українському футболі – ФК «Львів», пережив далеко не найлегший сезон 2020/21, у якому довго перебував у статусі головного претендента на виліт до нижчого дивізіону, але зрештою навесні перетворився на міцного середняка і фінішував на екваторі турнірної таблиці – на 8-ій сходинці.

Одним із головних факторів такого перетворення львів’ян став прихід на тренерський місток досвідченого фахівця Анатолія Безсмертного, з появою якого і пов’язують значний прогрес «Львова». І враховуючи той факт, що з цим тренером було продовжено контракт ще на один сезон, експерти не виключають, що нову кампанію в УПЛ «містяни» можуть провести вже більш стабільно і вдало.

Серед тих, хто пророкує «Львову» прогрес у сезоні 2021/22, є і беттинг-експерти, зокрема і з компанії Зеніт, де завжди можна знайти свіжі котирування на події, пов’язані з українським футболом. І якщо завантажити Зеніт у вигляді зручного додатку на мобільний або інший девайс, можна переконатися, що підопічні Безсмертного входять до сімки команд-фаворитів нового сезону УПЛ. І це не може не тішити вболівальників клубу.

Звісно ж, тягатися з головними клубами УПЛ – «Динамо» та «Шахтарем», львів’янам наразі не під силу, але в цілому поборотися за право представити країну в євро кубках, і повернути матчі найвищого континентального рівня до Львова команді цілком до снаги. Про це, до речі, свідчить і коефіцієнт 3.00, який букмекерська контора Зеніт пропонує на потрапляння «Містян» до Топ-5 чемпіонату наступного розіграшу. Якщо конвертувати його у відсотки, то шанси «Львова» близько 33%, що є достатньо непоганим показником.

Попереду у команди та клубу багато роботи у міжсезоння – підписання новачків, інтенсивна тренувальна активність, зміцнення командного духу. І якщо керівникам «Львова» та тренерському штабу разом з футболістами вдасться ефективно справитися зі своїми обов’язками, вже у перших турах ми можемо побачити якісно новий «Львів», який одразу ж заявить по свої амбітні турнірні плани.

* Новини компанії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: