Львів'ян запрошують в центр Стефаника на дві виставки

1-e40b35e9

В Львівському муніципальному мистецькому центрі на Стефаника розпочались дві виставки – фотопроєкт «Вуличні діалоги» та мистецький центр «May Lee. Я — Функція».

У Львівському муніципальному мистецькому центрі на Стефаника розпочались дві виставки – фотопроєкт «Вуличні діалоги» та мистецький центр «May Lee. Я — Функція».

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

8 червня відкрилась виставка «May Lee. Я — Функція». Це розповідь про зміни в сприйнятті себе з народженням дитини, фотофіксація материнства на стику життя до і після початку пандемії. Цей проєкт є результатом навчання в Школі фотографії Віктора Марущенка та присвячений його пам’яті. Експозиція буде доступна до перегляду три тижні.

10 червня відкрився фотопроєкт «Вуличні діалоги», що прикрасив фасад будівлі Муніципального мистецького центру на Стефаника, 11 і заодно відкрив третій виставковий простір на території установи. Це розповіді історій п'ятнадцяти українських фотографів про візуальний архів життя України та українців, спільна своєрідність яких – пристрасть до вуличної фотографії.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: