Львівська дитяча лікарня шукає пацієнтів для проведення операцій

дитяча лікарня

Отоларингологічне відділення дитячої лікарні на Орлика оголошує відбір кандидатів для проведення мікрохірургічних операцій на вусі.

Про це повідомляється на сторінці закладу.

Кандидатів  відбиратимуть  для проведення мікрохірургічних операцій на вусі, в тому числі кохлеарної імплантації, BAHA імплантації, тимпанопластики, мірингопластики та інших хірургічних втручань при хронічних захворюваннях вух за участю команди лікарів із всесвітньо відомої Saint-Luc University Hospital у Брюселі, Бельгія – професорки, отохірурга – Монік Декат та лікаря – аудіолога Даніеля Ромоло де Сіаті.

Проєкт втілюється за підтримки та ініціативи IFOS – міжнародної федерації Отоларингологічних асоціацій, та став можливим завдяки сприянню Львівської міської ради та міському голові Андрію Садовому, зокрема.

«Ми запрошуємо батьків дітей з вадами слуху, хронічними хворобами середнього вуха тощо записуватися на консультацію до 30 червня 2021 року включно для того, аби лікарі могли ретельно обстежити дітей і відібрати кандидатів для подальшого оперативного втручання, яке попередньо планується у серпні 2021 року за участю високопрофесійних колег з Бельгії», – розповідає керівник проєкту, лікар-отоларинголог дитячої лікарні на Орлика Мар’яна Черкес.

Зазначають, що медзаклад прагне стати найкращими в Україні по наданню якісних, новітніх та високотехнологічних медичних послуг. Відкриття такого центру є вкрай необхідним для того, аби йти в ногу з часом і фахово допомагати пацієнтам з різноманітними патологіями вуха.

«Після того, як ми з колегою неодноразово їздили на закордонні стажування в Бельгію, Польщу, США та інші країни, для мене, як для керівника ЛОР відділення – є неабияк важливо, що всі ці надскладні оперативні втручання тепер проводитимуть у нас вдома, у Львові. Це й справді велике досягнення та успіх. Щаслива за наших дітей, що їм випала така чудова можливість пройти обстеження та бути прооперованими кращими отохірургами світу», – додала завідуюча отоларингологічним відділенням дитячої лікарні на Орлика Тетяна Заброварна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: