Львівський бронетанковий завод від початку року передав у зону ООС 12 одиниць бронетехніки

IMG_1433

Сьогодні, 10 червня, у межах робочого візиту на Львівщину, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Львівський бронетанковий ремонтний завод. Тут разом із першим заступником голови Львівської ОДА Андрієм Годиком оглянули спецтехніку, яку ремонтують для зони ООС.

Про це повідомляє ЛОДА.

Завод з перевиконанням планових показників завершив виконання Державних контрактів з ремонту бронетанкового озброєння та техніки на виконання робіт за державним оборонним замовленням. Від початку 2020 року в Збройні Сили України  передали 79 одиниць бронетанкової техніки, з них 16 одиниць техніки понад план. У першому кварталі 2021 підприємство вже передало армійцям 12 одиниць бронетехніки.

Упродовж 2020 року працівники заводу частково модернізували броньований тягач БТС-4 для покращення його тактико-технічних характеристик. Зараз тягач експлуатується в Збройних Силах України. На черзі проведення повної модернізації зазначеної машини. Крім того, підприємство освоїло капітальний ремонт броньованої ремонтно-евакуаційної машини БРЕМ-2, а також проведення робіт з регламенту відновлення двигуна типу 5ТДФ. Окрім того, підприємство планує проведення освоїти капремонт танків Т-80БВ та танків Т-80 УД («Береза»).

Загалом впродовж 2020 року підприємством реалізовано продукції та послуг на суму 711 593 тис. грн (до державного бюджету 183 872 тис. грн податків).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: