Колектив Львівської Опери відзначили Грамотою ВРУ (фото)

199093109_1919999124832380_427475868275499767_n

Колектив Львівської опери відзначили Грамотою Верховної Ради за заслуги перед українським народом.

Про це повідомили на сторінці Львівської обласної ради.

Голова Верховної Ради України  перебуваючи з візитом у Львові, 10 червня відвідав Львівський національний академічний театр імені Соломії Крушельницької. Спікер парламенту привітав колектив зі 120-річчям театру та подякував львів'янам за творчість.

«Робота в театрі потребує уважності, ерудованості та максимальної віддачі. Це важка емоційна, а часто і фізична праця. У наш час, на жаль, праця культурних діячів не завжди отримує необхідну увагу з боку держави. Проте робота театралів є надзвичайно важливою для сучасного українського суспільства. Адже через мистецтво вони наповнюють суспільне життя сенсами », - сказав Голова Верховної Ради.

Відзначили колектив театру опери та балету Грамотою Верховної Ради за заслуги перед українським народом та вручили Почесні грамоти Голови ВРУ працівникам театру.

Зокрема, художнику-постановнику Оксані Зінченко, диригентові вищої категорії Юрієві Бервецькому, солістам опери Світлані Мамчур, Василю Садовському, Людмилі Савчук.
Грамотами Верховної Ради України також нагороджено: солістів опери Тетяну Вахновську, Юрія Трицецького, артиста балету Євгена Свєтліцу та диригента вищої категорії Михайла Дутчака (посмертно).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: