УАФ хоче надати гаслам на формі української збірної офіційного статусу

196789764_3988118171273801_283253190198780631_n-696x464

В Українській асоціації футболу хочуть визнати гасла «Слава Україні» та «Героям слава» офіційними футбольними символами України.

Про це на своїй сторінці повідомив Андрій Павелко.

«Завтра на розгляд і голосування членів Виконкому УАФ запропонував винести кілька питань: про затвердження статусу офіційних футбольних символів України – гасел «Слава Україні» і «Героям слава»; про затвердження малого і великого герба національних збірних України (із зображенням карти України у її неподільних межах, які визнані ООН, з Кримом і тимчасово окупованими частинами Донецької і Луганської областей)», — написав Павелко.

Він подякував за підтримку УАФ, нового дизайну форми національної збірної та за публічні позиції й реакції у відповідь на вимогу УЄФА прибрати гасла з форми української збірної після скарг Росії.

«Насправді, намагаючись прибрати з футболок наших гравців два надрукованих всередині слова, наші «друзі» сприяли тому, що сьогодні усі міжнародні ЗМІ і соціальні мережі рясніють написами: Glory to Ukraine! Glory to the heroes!», — зазначив Павелко.

За будь-яких, обставин, гасла «Слава Україні» і «Героям Слава» не можуть нікуди зникнути, бо немає такої сили, яка здатна викорінити ці слова зі свідомості українців чи затьмарити їх неймовірну енергетику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: