29-річного харків'янина, який кидав львів'янок на гроші, затримали

unnamed (1)

З одної жертви - 10 тисяч гривень, з іншої – 870 Євро, нібито для проведення невідкладних операцій для їх близьких родичів, котрі, за словами шахрая, були травмовані внаслідок аварії.

З одної жертви — 10 тисяч гривень, з іншої – 870 євро, нібито для проведення невідкладних операцій для їх близьких родичів, котрі, за словами шахрая, були травмовані внаслідок аварії.

Про це повідомляє Національна поліція Львівської області.

11 червня у відділ поліції №2 Львівського районного управління поліції за допомогою звернулись дві літні жінки, які мешкають на вулицях Зубрівській та Хуторівка. За їхніми словами, до них зателефонували невідомі люди та повідомили, що їх родичі потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, отримали травми і їм необхідно якнайшвидше провести складні операції. Для цього жінки повинні були передати їм певні суми грошей. В подальшому до пенсіонерок додому приїхав невідомий чоловік, якому вони передали кошти.

Після розшуків зловмисника, правоохоронці встановили, що до скоєння злочинів причетний 29-річний житель міста Харків, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Одразу ж затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру: йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Зараз триває досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: