Дорожники відремонтували понад 28 км великого транзитного кільця навколо Львова

__medium_дорога.jpg
Фото ілюстративне.

На Львівщині відремонтували понад 28 км автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв-Городок-Жовква-Кам’янка-Бузька-Бібрка, на основі якої облаштовують велике транзитне кільце навколо Львова.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

У понеділок, 14 червня, у Службі автомобільних доріг Львівщини повідомили про завершення ремонту на трьох ділянках – загалом понад 28 км. Капітально відремонтували ділянку дороги, що пролягає через села Дроговиж, Вербіж, Ричагів та Велика Горожанка Стрийського району. Також перебудову цієї дороги вже провели на відтинку Комарно-Крижова та Крижова-Городок.

«Нам вдалося завершити ремонт окремих ділянок дороги від Миколаєва до Городка і вже сьогодні водії мають альтернативу закоркованій кільцевій дорозі Львова», — розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

В межах населених пунктів облащтували тротуари та зовнішнє освітлення, облаштували зупинки громадського транспорту тощо.

На дорозі капітально відремонтували три мости – через річки у селах Вербіж, Ричагів та Бучали.

«Отже, дорогу, яка з'єднує між собою дві міжнародні траси М-06 Київ-Чоп та М-11 Львів-Шегині маємо повністю відремонтованою. Завдяки цьому ми суттєво розвантажимо об‘їзну дорогу Львова та його вуличну мережу, адже весь транзитний транспорт, що керує у напрямку кордону із Польщею може користуватися новим шляхом», — зазначають у службі.

Наразі тривають роботи ще на трьох ділянках – Городок-Повітно, Жовква-Кам’янка-Бузька та Куровичі-Підгородище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: