На львівській вулиці Ярославенка збудують ще дві багатоповерхівки

26-Burij_Iaroslavenka-23-20-900x671

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоквартирних будинків в межах історичного ареалу Львова.

Зокрема видав Михайлові Бурію містобудівні умов та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою з відтворенням архітектурних елементів існуючого житлового будинку на вул. Я. Ярославенка, 23.

Площа земельної ділянки - 0,0746 га. Вона перебуває у приватній власності та призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Ділянка також належить до зони Ж3 – зони багатоквартирної житлової забудови згідно із детальним планом території у районі вул. Я. Ярославенка.

Крім будівництва житлового будинку, який постане на місці існуючої, напівзруйнованої будівлі, передбачено також облаштування ігрового майданчика для дітей, майданчиків для велосипедів та занять фізкультурою.

Гранична висота забудови визначена на рівні - 18 м. максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%.

Іншим своїм рішенням виконком видав ТзОВ «Львівський вал» містобудівні умов та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Я. Ярославенка, 23-А зі знесенням існуючого житлового будинку.

Майбутня новобудова постане поруч з попередньо на земельній ділянці, площею 0,1000 га, яка перебуває у приватній власності та призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Як і ділянка поруч вона належать до зони Ж3 – зона багатоквартирної житлової забудови (відповідно до детального плану території у районі вул. Я. Ярославенка.

Гранична висота будинку визначена на рівні 18 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: