У Львові поліція вилучила у власників три спортивні мотоцикли

199357258_2673736949594727_1183766824175256230_n
Фото: поліція.

Вчора, 13 червня, на вулиці Тролейбусній мотопатрульні зупинили мотоцикл марки «Yamaha» без номерних знаків.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

30-річний мешканець Львівщини надав реєстраційний документ, який вважається втраченим у 2017 році і натомість виданий новий. Також, різнився номер двигуна, а на оригінальний номер, який викарбуваний на рамі, прикріплена табличка з іншим номером. Транспортний засіб вилучили на арештмайданчик.

Ще один випадок нещодавно трапився на вулиці Луганській. 24-річний львів’янин надав документи на мотоцикл «Yamaha» з ознаками підробки. Водій виявився позбавлений права керування транспортними засобами на 10 років Сихівським районним судом.

Цього разу у водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння, однак від перевірки він відмовився. На нього склали протокол за ч. 3 ст. 130 (Особа двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП. Також на водія винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.Транспортний засіб вилучили слідчі.

Третій випадок трапився на перехресті вулиць Зелена — Луганська. Під час перевірки мотоцикла «Yamaha», виявилося, що свідоцтво про реєстрацію не закріплене за жодним транспортним засобом. Цей мотоцикл теж вилучили на арештмайданчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: