Ізраїль дозволив в'їзд туристам з Україні

israel_flag_taylor_brandon_unsplash

14 червня Ізраїль дозволив українцям в'їзд до країни. Туристи мають завчасно отримати дозвіл на в'їзд, здати ПЛР-тест на COVID-19 та пройти обов'язковий карантин.

Про це повідомляє посольство України в Ізраїлі.

Що потрібно, щоб потрапити у країну?

  • Українці, які бажають в'їхати до Ізраїлю, повинні заздалегідь подати заявку  до ізраїльської дипломатичної або консульської установи за місцем проживання іноземця або до Управління з питань народонаселення та імміграції.
  • В'їзд дозволений лише в тому випадку, якщо є негативний ПЛР тест, зроблений за 72 години до прибуття в Ізраїль. Після прибуття до Ізраїлю необхідно буде пройти додатковий ПЛР тест.
  • Вимагається діючий медичний страховий поліс, який покриває видатки на випадок захворювання на COVID-19.
  • Після отримання дозволу на в’їзд пасажири, які прибувають в Ізраїль, повинні заповнити декларацію особи. Декларація має бути заповнена не більше ніж за 24 години до рейсу.
  • Усі міжнародні пасажири повинні пройти самоізоляцію. Тривалість ізоляції становить 14 днів, або 10 днів. Особи, які мають довідку про вакцинацію від COVID-19 в Ізраїлі або довідку про одужання від COVID-19 в Ізраїлі, не підлягають самоізоляції.

Попереджають, що людина, яка залишить територію Ізраїлю до закінчення встановленого терміну самоізоляції без спеціального дозволу, порушує закони Держави Ізраїль, а відтак наступний в'їзд до Ізраїлю такій особі буде заборонений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: